Internet

Email podešavanja

Zbog problema koje Telekom ima u svom saobraćaju, pristup portu 25 (slanje emaila - SMTP) je zabranjen van mreže SokoWireless-a te savetujemo sledeća podešavanja za pristup email nalogu:

mail server: mail.sokowireless.net
user name: username@sokowireless.net
prijem poste: POP3, bez enkripcije, port 110
prijem poste: IMAP, SSL, port 993
slanje poste: SMTP, TLS, port 587, isti user & pass

Ukoliko vaš domen nije sokowireless.net to promenite u podešavanjima.

Popust za vernost!!!

Uskoro, POPUST za korisnike koji duže vreme koriste usluge SokoWireless interneta i blagovremeno plaćaju svoje obaveze. Takođe, izjednačavanje prepaid/postpaid paketa po brzini: cena uz ugovor i blagovremeno plaćanje će biti oko 30% niža od prepaid!

Struja - Žučkovac ...

Od podneva veći deo sela Žučkovac bez struje - zbog havarije na trafo stanici ... iz distribucije najavljuju normalizovanje stanja u najkraćem mogućem roku!!!

Struja

Još jednom je nevreme prouzrokovalo da određeni delovi SW mreže ne rade : srećna okolnost je što nema struje ni za računare koji bi se priključili na internet ... Nadamo se da korisnici ne koriste i grejanje na struju :)

Å tucanje ...

Vremenskim ne-prilikama ni Wireless oprema više ne može da odoli ... povremeni ispadi iz rada (na sreću) nisu uslovljeni vremenskim uslovima već podešavanjem opreme. Dugo Polje, Jošanica i delimično Vrmdža su "pogođeni" radovima...

BS Resnik ....

Radovi na baznoj stanici RESNIK malo će poremetiti rad interneta u selima: Vrboavac, Trubarevac, Žučkovac, Šarbanovac i Vrmdža. Uskoro se očekuje zamena opreme i postizanje pravih brzina interneta (do 10Mbps)!!!

Mesec+Mesec=3

Svi korisnici koji uplate unapred dva meseca interneta u kancelariji SW (Alekse Markišića 169) do kraja decembra i pozovu se na ovaj oglas dobiće još jedan mesec potpuno besplatno!!! Šifra: 1+1=3

Nove cene od Nove godine!!!

SVI korisnici koji su u prethodnom periodu na vreme izmirivali svoje obaveze, od Nove godine ce dobiti na poklon vece brzine - za istu cenu!!! Srecni praznici!!!!!!!!!

Noću 2x brzina !!!

Početkom marta korisnici SokoWireless bežičnog pristupa internetu dobiće mogućnost da u toku noćnih sati uživaju u DUPLIM brzinama !!!

Novi paketi FlatNEW, BizFlatNEW

Poštovani korisnici. SokoWireless je ukinuo Surf i Surf+ pakete. Korisnici koji su koristili pomenute pakete, prebačeni su na odgovarajuće nove pakete. Cene paketa su ostale iste stim što su brzine povećane. I uvedeno je dosta novih paketa. Sve detalje možete pogledati u našem Cenovniku.

***NOVO*** Iznajmljivanje opreme

Od 01.12.2009 je omogućeno bežično priključivanje na internet za 0 DINARA!


Potpisivanjem ugovora o korišćenju usluga SokoWireless-a na 24 meseci dobijate sledeće povoljnosti:
1. potrebna oprema na korišćenje - BESPLATNO,
2. kreiranje korisničnog naloga - BESPLATNO,
3. instaliranje opreme i podešavanje račuara - BESPLATNO,
4. dodatni izlazak na teren - BESPLATNO,
5. prva dva meseca - 50% cene paketa koji ste izabrali

Nazovite odmah 064/ 8238-388 jer je ova ponuda sa ograničenim rokom!!!